Jo ylle hämyisen
illan yö tumman
välkkyvän viitan
heittää
kuu kutoo kultaisen sillan
alle rakkauden
askelien
tuike tähtien taivaan
peittää
syysnurmelle
hohdettaan luo
rakkaus sydämen
oven avaa alla
öisen kauneuden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuusta ja kuutamosta löytyy pohjaton runoaarteisto.
Kaunis on kuutamon valaisema runosi.
Kaunis.