Uni, joka ei tullut

Runoilija JonnaPieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You only live twice, or so it seems. One life for yourself and one for your dreams."
 

Kärsin paljon
Piehtaroin peiton kanssa
Taistelen kuin karhua vastaan

Ei ole tyyny hyvin
Vaihdan asentoa
Ei ole peitto hyvin
käsikin puutuu

Katson kelloa
ja se on jo liikaa yli paljon
Pyörin vähän lisää
vain katsoakseni kelloa taas

Pian luovutan,
olkoon.

Ehkä ensi yönä
Nukku-Matti muistaa minutkin.

Selite: 
kun ei uni tule, vaikka väsymys on kova.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot