Pyöritellessän
muumimukia jossa vielä puolet maitokahvista
sekä ajatuksiaan
onkohan se jo väljähtänyt
voiko sitä pelastaa
?
Vaipuvat ihmiset kauemmaksi vain toisitaan
erkanee rakkaus
muuttu intohimo arjeksi.
Kahvinkin voi vielä lämmittää.
Selite:
Ajatuksen virtaa, harjoittelen uudelleen tuntemaan runouden.. Kirjoittamista kirjoittamisen pakosta/ilosta. Olkaa hyvä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit