Rakkaus
Ei ole ainoastaan onnea,
jonka jonkun pitäisi kätkeä.
Se onpi
Tiuskahteluja kaupan kassajonossa.
Kylmin poskin tehtyjä kävelylenkkejä.
Sylikkäin sohvalle nukahtamista, 16:47.
Arjen pienistä hetkistä
rakennamme tähtikartastomme,
joka aina vain yllättää
kun perille ennätämme.
Selite:
Rakkaudestani.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämää runosi kuvaa, hienosti oivallettu todellinen rakkaus on.
Kaunis runo.
Totuus kuulostaa karummalta, silti aidommalta kuin hellanlettaspusipusikielikuvarakkausrunot.
Hyvä!
Arkisesti rakkaudestasi, ja paremmin kuin lässytellen.