MONENLAISTA RAKKAUTTA
KAIKEN
RAKKAUDEN
LÄHDE
LAITTOI MINUT OPPIMAAN.
ITSENI
SYVIMMÄSTÄ
TUSKASTA,
VAIKEISTA VYYHDEISTÄNI
VIHAN
VANKILOISSA,
YMPÄRISTÖNI KYLMÄSTÄ JULMUUDESTA,
ARMOTTOMUUDESTA
-LÖYSIN SYVYYDEN KAIKKEEN RAKKAUTEEN.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä runo tärkeästä aiheesta. Isojen kirjainten käyttö vähän häiritsee.