Sydämesi on täynnä

Runoilija james.j

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.8.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:46

Asuinpaikka: helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.6.1968

Kirjoittaa tarinaa mitä mieleen sattuu.
Kommentoi suorasanaisesti muiden juttuja.
 
Sydämesi on täynnä 
Mustaa pahuutta. 

Et kykene rakastamaa
Et kykene luopumaan
Et kykene olemaan onnellinen. 

Sinä satutat vain
läheisiäsi, ystäviäsi, tuttujasi. 

Sydämesi on täynnä 
Mustaa pahuutta. 

Et kykene rakastamaa
Et kykene luopumaan
Et kykene olemaan onnellinen. 

Nyt kuvittelet 
Kaiken olevan hyvin
Mutta sydämmesi
On täynnä pahuutta. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmillista, jos tietää jonkun toisen olevan noin paha.
 

Käyttäjän kaikki runot