Hahaaaa

Runoilija james.j

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.8.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:46

Asuinpaikka: helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.6.1968

Kirjoittaa tarinaa mitä mieleen sattuu.
Kommentoi suorasanaisesti muiden juttuja.
 
Hahaa hahaa
Mä nauran
Sulle paskasta
Naurua

Hahaa hahaa
Se joka viimeksi 
Nauraa parhaiten 
Nauraa

Hahaa hahaa
Hahaa hahaa... 

Kailotan kuin räkättirastas
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään, ei ehkä pitäisi nauraa liikaa toiselle <3
 

Käyttäjän kaikki runot