Yön pimeydessä
luolassaan turvassa
kuitenkin tuskissaan
Kaikuu suden huuto
seinästä kosteasta
kohti täysikuuta
Takana taistelu
naarassudesta
rakkaudesta
intohimosta
Mielessään vain
turkin kosketus
naarassuden kiihko
täyttymys rakkauden
Jäljelle jäi vaan haavat
vuotavat
tuska verenpunainen
Ja kiihko valtava
sielusssaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea runo :)
Ylväs,mahtava :)
Susi on haltioissaan tästä runosta. Hienosti romantisoiden olet kuvannut suden elämän raakuutta.
Takana taistelu
naarassudesta
rakkaudesta
intohimosta
Aaaah!! Runo minun makuuni. todella mahtava tunne on runosi kiihko rakkaus sanoillasi. Pidin todella paljon.
Mahtipontisen ylväs ja upea.
*Jäljelle jäi vaan haavat
vuotavat
tuska verenpunainen
Ja kiihko valtava
sielusssaan*
Upeaa luettavaa. ^^