Siveltimellä piirrän meren
Kultavärillä sydämen sykkivän
se kertoo tunteistani
menneistä päivistämme
Mustalla kyyneleet valtavat
tuhannet pettymyksen
ikävän kainaloon
Siniset laineet aaltoilevat
sielusi meressä villinä
vapaana elämän keväässä
Suljen siveltimeni herkän
myös sinut
Sydämeeni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
E r i t t ä i n Kaunis!
Ihanan herkkä ote runossasi!
Runossasi molemmat tunnot
niin suuri rakkaus
sekä kyyneleitä tuottaneet
pettymykset...
loistava!
Fantastinen runo =) Kaunista
Upeaa kielellistä ilmaisua/ sanataidetta, allegoriaa, suuria tunteita , suurta rakkautta, upea otsikointi, runo kuin taideteos, suosikkeihin!
kaunis runo, todella herkkä ja koskettava.. hieno!