Synnyit iloksemme elokuussa
tunsin olevani kuussa
Sinua tukkasotkaksi kutsutaan
hiuksiasi ihmetellen katsotaan
Täydellinen pieni pakkaus
suurta on rakkaus
Silitän hellästi päätäsi
ja opettelen ääntäsi
Odotan innolla tulevaa
kun leikitään vaan
Sinussa on taikaa
elämäni parasta aikaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi