Muistelo mummosta

Runoilija Aragorn

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.4.2018 15:33

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.10.1985

 

Kiisseliä aina tarjosit kylässä käydessä
ruisleivän kanssa se oli jumalaista
Kauniista ja rohkeista tiesit kaiken
katsoithan sitä aina virkatessa - ja muutenkin
Lähtiessä muistit aina sanoa:
otan korvista kiinni ja suulta ryyppään

Viimeiset vuotesi olivat raskaita
mutta jaksoit silti vieraillesi lukea
Et enää tunnistanut
mutta väitit muistavasi
Välillä hymyilitkin
tartutit mielen iloisen

Nyt olet päässyt lepoon
eroon vanhuuden harmeista
Sinusta jää lämpöinen muisto
josta kerron lapsenlapsenlapsellesi
Et ikävä kyllä kerennyt häntä näkemään
tai ehkä näetkin - kuka tietää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot