Lokakuun lapsi

Runoilija Aragorn

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.4.2018 15:33

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.10.1985

 

Kylmän tuulen puhallus
on kasvoillani kuin hyinen sivallus
Se eteenpäin menoa yrittää estää
pyörä allani kitisee, mutta jalat kestää

..koska..

Ei syksyn tuulet
ei talven lumet
lokakuun lasta
ikinä lannista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoa tuova runo :)

Onnitteluni!

Hieno !!

positiivinen ja vahva on runosi!

Ihana! Elämänmakuinen ja kannustava :)

Hieno runo lannistumattomasta lapsesta.

 

Käyttäjän kaikki runot