Miksi ei

Runoilija Olavi K

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.5.2015
Viimeksi paikalla: 21.11.2024 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.1.1970

 


Niin, miksi en kertonut

rakastavani sinua?

 

ehkä siksi, että sen sanominen

olisi rajannut mahdollisia teitä, sitä kaikkea

mitä olisit, mitä olisimme voineet ehkä saavuttaa

 

tai siksi, että en tahtonut asettaa sinulle

sitä taakkaa, vaatimusta, että sinun olisi pitänyt myös

tehdä omat ratkaisusi, päättää puolestasi


en ollut silloin valmis intiimiin suhteeseen, sinusta

en tiedä

mutta ymmärrän, että sen niityn ylittämistä

ei voi, ei saa kiirehtiä



niin sitten menit

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on vaikea laji,  hienosti sanoitettu tässä teoksessa.
Tokihan se tulee mieleen, että tekeekö siitä itse vaikeamman lajin, kuin mitä sen tarvitsisi olla.

"Aikuiset eivät koskaan ymmärrä mitään, eivätkä lapset jatkuvasti jaksa selittää heille asioita."

(Antoine de Saint-Exupéry)

...ja kaikkea sellaista mitä Koo miettii - lämmöllä
 
Kristiina, "monta asiaa olisin ymmärtänyt, ellei niitä olisi minulle selitetty". Mutta kyllä Pikku Prinssin toteamus on osuva.
Olavi
 

Käyttäjän kaikki runot