Asian vakavuuden huomioon ottaen
on naurahdus myrkkyä kuulijoille
Naurahtaja ei itse huomaakaan
antavansa päinvastaisen vaikutelman
Kun toinen huokaa helpotuksesta
toinen naurahtaa
Sama vakavuus, sama suru
on kuitenkin läsnä kummallakin
Eikä kumpikaan ole vähemmän arvoinen
on naurahdus myrkkyä kuulijoille
Naurahtaja ei itse huomaakaan
antavansa päinvastaisen vaikutelman
Kun toinen huokaa helpotuksesta
toinen naurahtaa
Sama vakavuus, sama suru
on kuitenkin läsnä kummallakin
Eikä kumpikaan ole vähemmän arvoinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunnustan itsekin tuon ominaisuuden naurahdella, purkaa epävarmuuteni sanoman viestistä, varomattomasti. Myötätuntomme on samalla akselilla itsetuntomme kanssa. Se vain pyörii eri suuntaan.
Silti vielä, ihmismeressä purjehtijan, on kuitenkin helpompaa olla empaatti kuin telepaatti.
Kuunnellaan tuulta, puhutaan puille ja seinille. Säästyy enemmän elämää itselle.