He eivät ymmärtäneet

Runoilija korppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen filosofisen luonteen omaava tunturipolkujen kulkija. Luonto ja mystisyys lähellä sieluani, eräänlainen yksinäinen susi, joka hakee paikkaansa elämässä.

muinaisille kreikkalaisille jumalallisen viisauden vertauskuva kolttasaamelaisille onnenlintu - täällä runoilija - korppi -
 

Halveksivat katseet seurasivat häntä
noustessaan ylös, kulkiessaan halki
huoneen, puhekorokkeelle

Vakaalla äänellä aloitti sanomansa
julistaen kyvyttömyyttään kohdata
todellisuus väärin ymmärrettynä

Halveksivat katseet lävistivät hänet
viiltävinä keihäinä silpoen sielunsa

Nujertumattomana hän astui alas
poistui huoneesta, jossa halveksiva
hiljaisuus ympäröi kuulijoita

He eivät ymmärtäneet kuin halveksuntaansa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot