En kaipaa

Runoilija korppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen filosofisen luonteen omaava tunturipolkujen kulkija. Luonto ja mystisyys lähellä sieluani, eräänlainen yksinäinen susi, joka hakee paikkaansa elämässä.

muinaisille kreikkalaisille jumalallisen viisauden vertauskuva kolttasaamelaisille onnenlintu - täällä runoilija - korppi -
 

Ei sanoja
sanat raastavat
Ei tekoja
teot satuttavat

Hiljaisuus
koskemattomuus

Epätietoisuuden syleily kuvastaa lunta maassa
rauhallisuutta ilman tietoisuutta

Muuta en tarvitse
en kaipaa

Aurinko vain valoilmiö päivisin
kuu sisarensa öisin

Ja minä kuljen paljain jaloin
jäisen nurmikon ylittäen nauraen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana! en osaa sanoa muuta, mutta pidän tästä, rakastuin heti..

 

Käyttäjän kaikki runot