Kaukana sinä

Runoilija korppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen filosofisen luonteen omaava tunturipolkujen kulkija. Luonto ja mystisyys lähellä sieluani, eräänlainen yksinäinen susi, joka hakee paikkaansa elämässä.

muinaisille kreikkalaisille jumalallisen viisauden vertauskuva kolttasaamelaisille onnenlintu - täällä runoilija - korppi -
 

Raadollista himoa
kohdatessaan toisensa
korrektius unohtui

Kuinka hellä voi olla silkin kosketus
polvitaipeen kulmasta ylös kohotessaan

Neulan pistävä kipu
kyynärtaipeessa turruttaen
aivoneutronien toiminnan

Käden hiljainen kosketus hyväillessään
vierellä olevan tuntemattoman hiuksia

Suolainen hien maku ylähuulen kaarteessa
sai kielenkärjen kosketuksesta uuden aistituntemuksen

Hiljaa kysyn itseltäni poistuessani
missä minä olin eilen, kuka olen huomenna

Tämä päivä täynnä aistimuksia
neuronien tuottamia stimulaatioita

Kaukana sinä suljet silmäsi näkemättä unia yksin

Minä juon mustan kahvin, astun kylmään yöhön
tuntematta mitään katson autojonon kulkiessa
kohti lauttarantaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot