Varsan kevät

Runoilija pööpöti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006
Viimeksi paikalla: 22.1.2021 14:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.6.1970

jep! jep!
 

Kevät ja rinnassa tuli
sydän pamppailee...

Mieli jäinen
jo pinnasta suli

tossu nurmea tamppailee..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo:-)
 

Käyttäjän kaikki runot