Tänään täällä

Runoilija Legendaarinen

Minä, omana itsenäni
Jykevänä, vahvana
Sellaisena minut nähdään

Minä, aitona itsenäni
Herkkä, hauras, hento
Kyyneleet silmissä

Kyynelten uurtamat posket
Kivun runnomat lihakset

Murskautuneiden unelmien
sirpaleet rikki repineet sieluni

Epätietoisuus, odotus, epätoivo
Syöneet miestä rotan lailla

Puhu paljon, kerro vähän
Se taktiikka toimii

Hymyile, ehkeivät ne huomaa
Huomaa tuskaasi ja sitä
että haluaisit tulla huomatuksi

Huomatuksi, heikkoutesi nähtäväksi
Ehkä silloin joku auttaisi
Voimansa avukseni antaisi

Mutta tuskin se minua kohtaa
Olenhan minä se avulias ja vahva
Se joka aina auttaa, pärjäähän se
Omillaan, omin voimin

Voi minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Pinnan alle näkevät vain todella tarkkasilmäiset ja lähinnä itse. Monesti piilotamme juuri heikkoutemme vahvuuden rooliin, koska muuten asia tekee liian kipeää. Matka omaksi itseksi ei ole helppo, mutta palkitseekin sitten monin verroin. Hieno, avoin runo.

Puhutteleva ja koskettava runo.. Niin monasti sitä ihminen on roolinsa vanki joskus jopa tahtomattaan

Hyvin rehellinen runo,
aitoa tekstiä josta välittyy lukijalle
sydänviisas ihminen.
Mutta miten tyly ja ennenkaikkea pinnallinen on maailmanmeno,
pitäisi olla aina vahva yms.

Hyvä, kun tunnet olevasi vahva.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut