Todellista

Runoilija auringonlasku

​Läheisyyden
lämpö iholla 

​Kosketus
​sinussa ja minussa

Sanat
​puhumattomuudessa

Pieni
loppumaton hetki
tunteessa

Minä tahtoisin
olla sinulle 
enemmän
kuin eilinen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Very nice, kaunis on vain todellisuus 
Kaunis runo kaipauksesta
Kaunis... saa minut kaipaamaan... jotain
Pieni herkkä hetki sisältää suuria tunteita, runosikin.

Herkkä, kaipaava runo, hyvä.
 
Lämmin läheisyyden hetki, onnellinen.
Viimeinen lause on upea.
Hienosti etenee herkkä runosi. Lopetus om upea.
Herkkee tunnetta!
Rakkauven tunne on, ku kevväine silemu. Se janovaa mettä puhetakseen lostoonsa.
Oi mitä herkkyyttä. Hirmuisen koskettava toive, pyyntö. Pidin. Paljon.
" Enemmän kuin eillinen." Tässä hetkessä, pieniä sanoja, läheisyyden kosketusta! Kauniin lempeä runo.
Pitkä ihmissuhde paranee hiljalleen, kuten mirrinpennulle silmät.
Herkkää :-)
Monen mielessä käyviä ajatuksia.Kauniita kaipuuta runossasi.
Vau! Herkkää ja rakastan loppua.
Kaipuun kukka kukoistaa,
voisiko näin kliseisesti sanoa ;)
Tuo loppusäkeistö kolahtaa...
se on kaikki...
"Minä tahtoisin 
olla sinulle
enemmän
kuin eilinen"
...todella sydämeen käyvää,
kiittelee Marle :)
Onneksi Olkoon runoystävälle!
Kaunis.
Kaunis, hieno runo.
Tunteellinen ja syvä runo. Kovastti pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot