Rakkaani runoillaan päivä Limerickissä
Guinnessin voimalla riimejä pikku pöhnässä
Seitinohut iltapäiväkänni ei meitä pänni
Ei kulu siihen ees viimeinen penni
Kaikkes jos annat pois pääset reppuselässä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lupauksesi kantaa neito reppuselässä, elää juuri siinä hetkessä...mitä muuta toivoa pitäisi...Ihana ja riemukas runo.
Onpa suloinen.
Sinulla on runoissasi kivoja pointteja.
Täytyypä lukea lisää. :)
Ei johdu pikkutuntien vaikutuksesta se, että tää vetää suupielet korviin. Ihan yleisesti ottaen sun runot voittaa puolelleen nokkeluudellaan ja sillä jollain, joka vaan kolahtaa. Hyvä hyvä!!
ihanuus..
*taputukset*
:))
: )
Hymy karkasi ennen sanoja. : ))
Hyvä on palvelu rakkaalle, kun
"reppuselkäkyyti" on luvassa
pikkuhuppelissa runoilun jälkeen.
Ihanan kevyt runo. Päivä jolloin ei ole huolen häivääkään.
Pänni ja penni, missä känni? ;) jäin odottelemaan. Mainio teksti!
Mahtava ja vahvasti kaunis