Suuri painallus

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 9:40

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 
Päätin sen tehdä,
Tekisin sen uudelleen
Kun bittiavaruuden tähtiä,
Huomasin viestini huudelleen

Tähtitaivaasta osan,
Mä hukkaamaan pääsin
Vain pimeys ilman loistoa
Oli hukassa säädin

Kun enteriä painoin,
Oli painallus melko suuri
Kohta viestivälineenä,
Oli meillä luuri

Kun treffattiin,
Ei mieleeni iskenyt puukko
Tapaamisen jälkeen,
Kun poskeeni saapui suukko

Tähti kivasti syttyi,
Alkoi hiillos palamaan
Vaan alkaako se suurempaa
Betonista valamaan

Mieleni niin toivoo,
Salaa unelmoi
Että tähti muiden joukossa
Taas säkenöi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti rimmasi ja ihanan toiveikas runo. 
Ihana runo, ei pelkästään nimimerkkini suomennoksen takia, vaan muutenkin.
Jostain ilmestyi hymy lukiessa, joten onnistuit
 

Käyttäjän kaikki runot