HAAVEUNI

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 9:40

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Ajatukseni voimasta juovun taas,
tunnen kosketuksen
Satumaisen tunteen luokseni saan,
nautinnon hetken
Sinä vieressäni olet vaan
Saat mut sekoamaan

Kätes syvälle hiuksiini kulkee,
päätäni hyväilee
Se ajatusta mulle kuljettaa,
sädekehäni leijailee
Huules huuliini tiukasti painuu
Mieleni huumaan vaipuu

Raketín lailla sieluni nousee,
taivaalle johtaa
Lähtölaskennan jälkeen,
tähtimeren kohtaa

Vaan ei totta ole se tie
Jokin mieleni kiertoradalle vie
Ajatus epätoivon valtaa mut vaan
Haaveunta nään mä kauttaaltaan

Höyhensaarille pian mä rantaudun,
sulkasi tunnen
Ne ihoani hamuaa,
mennen tullen
Hivelysi mua ihanasti liehtoo
Läheisyytesi mua kiehtoo

Vieressäni sä siinä oot,
sykkeesi tunnen
Veresi mukana laineena,
sydämeesi tungen
Siellä kanssas teen matkaa
Elämänkipinää haluan jatkaa

Me yhdessä leijaillaan,
kaikesta me nautitaan
Onnenkyyneleitä saamme vuodattaa,
maailmankaikkeus meitä odottaa

Vaan myrsky yllättäen jostain saapui

Sillä totta ollut se ei
Ukkospilvi mut mukaansa vei
Rajuilma mua riepoo nyt vaan
Haaveunta nään mä kauttaaltaan

Tuskaisen olon mä tuulahduksen,
aistin vaan
Kylmät väreet sen ihollani,
tuntea saan
Tuuli alas mut pudottaa,
Salamoiden sekaan johdattaa

Piston syvän rinnassani tunnen,
ihoani polttaa
Liekit sisintäni pyyhkii,
ruumistani kolottaa
Voimat mielessäni riitä ei
Kun salamat sieluni vei

Tuhoavasti ne minuun iski,
maata kohti
Kiertomatkan jälkeen,
jäämereen johti

Siivet mun rinnalta palaen murtui

Kun totta ollut se ei
Planeetta toisestaan mut vei
Tie tähtitaivaan johti mut harhaan
Haaveunta näin mä kauttaaltaan

Syvyydestä pintaan mä nousen,
herään näin
Jäisissä aalloissa kauhon,
rantaan päin
Mieleni vain tuskassa kierähtää
Kyyneleet silmiini vierähtää

Ahdistus näin mut täyttää,
tuskaani tuottaa
Tiedä en nyt ollenkaan,
mihin luottaa
Se mut tiukasti kahlitsee
Tunteeni syvään vallitsee

Sinusta uneksin mä vain,
haluaisin niin
Kyydissäni sut,
kuljettaa paratiisiin

Sulle maailman sopukat näyttää
ja unelmasi täyttää

Vaan ei totta ole se tie
Jokin mieleni kiertoradalle vie
Ajatus epätoivon valtaa mut vaan
Haaveunta nään mä kauttaaltaan

Selite: 
Pitkästä aikaa edes jotain ajatuksia ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot