LÄMMIN KYLMYYS

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Kylmän pohjoistuulen tuivertaessa
aurinko on kaukana,
niin kaukana
missä sen lämpöön ei löydy viilennystä

Viiman lävistäessä
valtaisa tunne kuohuu sisällämme,
niin voimakkaasti
että vain aurinko pystyy moiseen

Tärisevien ihokarvojen alla
tunnemme voiman,
niin lujasta lämmöstä
jota läpi kylmyyden jaksamme odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva ja iholle asti hiipivä kokonaisuus. :)

Herkkä ja koskettava runo.

Hyvää syntymäpäivää.
 

Käyttäjän kaikki runot