Jännitys

Runoilija jääkuu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 0:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä profiili on yritys tallentaa erilaisia tunteita ja ajatuksia sanojen muotoon. Yhtenäistävänä tekijänä teksteissäni on tavoite saada voimakkaita tunteita ja mielikuvia aikaan.
 
 
Koitin pakottaa sanoja liikkeelle, mutta aina yhtä jääräpäisesti ne pysähtyivät äänihuulilleni, antaen sinun luulla, ettei minulla olisi yhtään järkevää ajatusta. 

Sama olisi ollut vain kävellä pois ja näyttää toteen se mitä turhaan jännitit. 

Sanat jotka lopulta saan ulos suustani, todistavat seurani olevan sinulle väärää. Oikeasti olisin halunnut kertoa niin paljon muita asioita. Puhua jostain todellisesta. 

Tällä kertaa sain kysyttyä ojennatko suolan.
Ehkä huomenna pyydän jo maitoa. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että saa sanottua jotakin, vaikka arkipäiväistäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot