Kunnioitus

Runoilija jääkuu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 0:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä profiili on yritys tallentaa erilaisia tunteita ja ajatuksia sanojen muotoon. Yhtenäistävänä tekijänä teksteissäni on tavoite saada voimakkaita tunteita ja mielikuvia aikaan.
 
 
Ajatusten ehtymätön virta ottaa sinut syleilyynsä. Juuri sinä hetkenä, kun liikut mielesi ja kehosi välillä.
Pysähdyt olematta läsnä kummassakaan ja tunnet kuinka juuri silloin olet kaikkein vapaimmillasi. Kosketat ajatuksia ja sanoja, joita on kummassakaan kiellettyä toistaa. Ainakaan tosissaan.

Nyt sen ei ole väliä.

Muuttuessasi tähän muodottomaan olotilaan, koet uskomattoman määrän sellaista vapautta, jota
mikään muu tapahtuma ei voi tarjota. Kuitenkin samalla, tunnet vetoa palata muodollisuuteesi. Kuoreesi.
Näissä rajattomissa hetkissä parasta onkin niiden lyhyen keston tuoma painottomuuden tunne.

Tätä on todellinen etuoikeus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, me kaikki ollaan etuoikeutettuja.
Haaveilu on taito. Olla olemassa olematta kuitenkaan olemassa, vapaa tekemään ja ajattelemaan asioita monista eri näkökulmista, myös niistä kielletyistä tai pelottavista. 
 

Käyttäjän kaikki runot