Pitkäperjantai

Runoilija Seiren94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2024
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 19:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tänään on perjantai pitkä, 
jota vietetään ennen pääsiäistä. 

Tänään muistelemme Kristusta suurta
kunnioittaen hänen tekojaan suuria
ja kaikkia muuta.

Näin alkaa tämä pääsiäis viikonloppu, 
se on se pitkäperjantai
eikä tänään ole hoppu. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvä muistutus tästä päivästä.
 

Käyttäjän kaikki runot