Ihmeet

Runoilija Seiren94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2024
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 19:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mistä kaikki ihmeet maan
ovat voineet tullakkaan?

Onko joku luonut ne vaan, 
vaiko kakki ajan saatossa
kehittyneet vaan?

On täällä metsiä, aroja, jäätikköä, 
jopa aavikkoa, viidakkoa, 
vesistöä monenlaista. 

Eläimiä joka paikassa, 
ötököitä voi nähdä parvessa, 
ja lintuja pesiään rakentamassa. 

Me vain näämme osan tästä, 
kaikesta ihmeestä.
On hyvä mennä matkalle,
taikka ihan vaan pihalle.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeasti todettu, ulkoileminen yleensä kannattaa.
Kyllä vain. Ja toivon että ihmiset motivoituisi enemmän ulkoilee
 

Käyttäjän kaikki runot