Ei oo vakavaa

Runoilija Seiren94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2024
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 19:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun kokee huonon hetken
se musertaa maan 
ja melkein taivaan. 
Siltä se nyt vaan tuntuu
ja sisällä sydän murtuu

Muista tää 
tunne ei oo vakavaa
ja kestää vain hetken. 
Yritä, koe, sovi, 
niin huomaat sen. 
Se ei oo vakavaa
ja löydät onnen. 
 
Selite: 
Todella rankka kevät jälleen tiedossa. Voimia kaikille muillekin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti moni voisi olla onnellinen, edes joskus.
Se olisi parasta ja murheet kaikki suossa. 
 

Käyttäjän kaikki runot