Katse

Runoilija SemiKatsy

Katso, mutta älä puhu sanaakaan
        en kestäisi sitä sinulta. 

Katso, mutta älä riko lumousta
        se on niin hauras.

Katso, mutta älä hymyile koskaan. 

Katso, mutta älä yritä koskettaa 
         se minut saa pakoon juoksemaan.
Selite: 
Ensimmäisiä kirjoituksiani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpä aloitat huipulta, tervetuloa runoilemaan.
Kiitos paljon! 
 

Käyttäjän kaikki runot