Siivous

Runoilija SemiKatsy



Toisinaan on hyvä mennä omaan aikaan
 oman päänsä sisään 
Kolistella vanhoja muistojen kaappeja
 putsata pölyjä nuoruuden helppoudesta
Imuroida itseensä vanhoja tunteita
 ja sitten heittää ne pois 
Lakaista maton alle se kaikki tuska, häpeä,  kiusaantuneisuus sekä ahdistus
  ja lopulta luovuttaa

 Ja pian taas palata takaisin
  Arkeen




 
Selite: 
Ajatuksien siivousoperaatio, ainakin hyvä yritys!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole yritys, vaan onnistunut mielen puhdistus.
Kyllä tuli puhdasta jälkeä!
 

Käyttäjän kaikki runot