Sen pituinen se

Runoilija Tojutu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2016
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 18:35

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
1.2.1977

 

Kerran eräs mies käveli kadulla. Hänen teki mieli hyppiä ja pomppia kuin lapsi ja hän teki sen. Sen jälkeen hänet vietiin sairaalaan ja se oli sen pituinen se.

Mutta, sitten mies oli sairaalassa ja hänen teki sielläkin mieli pomppia ja hyppiä ja hän teki sen. Sen jälkeen hänet lääkittiin ja se oli sen pituinen se. Lääkkeestä huolimatta miehen teki mieli hyppiä ja pomppia ja hän teki sen. Sen jälkeen hänet laitettiin lepositeisiin ja se oli sen pituinen se. Ollessaan lepositeissä miehen teki edelleen mieli hyppiä ja pomppia ja hän teki sen. Sitten hänet laskettiin kotiin parantumattomana mutta harmittomana tapauksena. Ja se oli sen pituinen se.

Ollessaan kotona mies halusi edelleen hyppiä ja pomppia ja hän teki sen. Ja sitä samaa peliä jatkui hänen kuolemaansa asti ja se oli sen pituinen se.

Sitten mies joutui taivaaseen ja sielläkin hänen teki mieli hyppiä ja pomppia ja hän teki sen. Sitten hänet karkoitettiin helvettiin. Helvetissäkin mies tahtoi pomppia ja hyppiä ja hän teki sen.

Helvetin herra ja taivaan Jumala tuskastuivat mieheen ja yhtäkkiä heidänkin teki mieli hyppiä ja pomppia ja he tekivät sen. Sitten Jumala päätti, että oli paras pistää mies jälleensyntymäänja hän teki sen. Kohdussa ollessaan mies tahtoi hyppiä ja pomppia ja hän teki sen. Miehen äiti ei tykännyt siitä ja kirosi lapsensa ja alkoi hänkin hyppiä ja pomppia. Kaikki katsoivat äitiä kummissaan ja yhtäkkiä heidänkin teki mieli hyppiä ja pomppia ja siitä ilmiö laajeni koko maailmaan ja kaikkien teki mieli hyppiä ja pomppia ja he tekivät juuri sen. Ja se oli sen pituinen se!

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota, tekee minunkin mieleni hyppiä ja pomppia.
 

Käyttäjän kaikki runot