Kerrankin

Runoilija pepejh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2020 4:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980
Facebook:

 

Kerrankin 


Antaa itselleen luvan rakastaa,

olla onnelinen ja kanssasi nauraa. 


Hyvä on vierelläsi olla, kaiken jakaa,

kuitenkaan emme toisiamme kohtaa.


Toista kaipaa, haluaa ja rakastaa,

silti taivalta ei voi yhdessä jatkaa.


Sydän itkee ja tuskasta huutaa,

pimeästä, varjoista pois nostakaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmin paikka, kaunis suhde päättyy, jostain syystä.
Ei auta harmittelu eikä mikään.. 
 

Käyttäjän kaikki runot