Hetken aikaa

Runoilija pepejh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2020 4:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980
Facebook:

 

Joskus myös

vahvinkin murenee.

 

Haavoittuneena

mieli tuskan kätkee.

 

Vahva näyttää,

kun hetket heikkenee.

 

Hetken aikaa

sydän suurinkin itkee.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkät tunteet ja suru kuuluvat jokaisen elämään.
 

Käyttäjän kaikki runot