Taivas minulle

Runoilija pepejh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2020 4:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980
Facebook:

 

Sanoit 

parempaakin olevan minulle.

Elämää, rakkautta, 

jota ansaitsisin.

Mutta tämä oli taivas minulle.

 

Tahdoin

rakastaa ja olla tärkeä sinulle.

Unelmia, kaipausta,

jotta eläväni tuntisin.

Koska sinä olit taivas minulle.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti joku toinen tulee olemaan yhtä ihana <3
Kiitos
Kaunis, haikea. Tämän tunnelmasta lukija saa hyvin otteen, tykkään. 
Kiitoksia :)
 

Käyttäjän kaikki runot