Matkaan

Runoilija Toukohärkä

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 1.5.2024
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 9:00

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Malta mieli
Olehan kiirehtimättä ajatus
Herkuttele tulevalla peltojen helteellä
Kylätien tomulla

Voimalla metsiä kohti
Vauhdilla kylänraitille viilettämään

Vaunu liikkuu jo!

Tureikkoisen metsän takaa putkahtaa esiin pelto,
vihreää, keltaista
Hiekkainen syrjätie vie radan yli järvelle,
joka kimmeltää kevätkesän iloa

Sydän kiihdyttää
Ihana tempo jää päälle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kuvausta, tosiaankin hyvä rytmi kannattaa pitää aina.
Ihana🙂
 

Käyttäjän kaikki runot