Sisältöä elämään

Runoilija Toukohärkä

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 1.5.2024
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 9:00

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mistä se löytyy
oikea taajuus elämään?
Pyöritän nuppia, 
kuuntelen tohinaa, suhinaa
Sirinästä, ulinasta yritän havaita järkeä
Olen hämmentynyt,
hätääntynyt
Miksi löytäminen on niin vaikeaa?

Pieni ääni kilahtaa,
ajatus tuli!
Käsi pysähtyy säätimellä
Nytkö se löytyi?
Tässäkö vastaus?
Ilo hätkähtää rinnassa,
odotus täyttyy
Viedään ajatusta pidemmälle

Päivät valuu kuin vesi rännissä
Ajatus, joka äsken kiehtoi mieltä,
näyttäytyy tyhjänä,
onttona hedelmänä
Näitä pettymyksiä tulee aina
Aina päättyy idea hyljätyksi

Sitten mielessä kypsyy seuraava ajatus
Se vaikuttaa lupaavalta,
pitkäkestoiselta
Siihen voisi keskittää voimansa,
sitä voisi kehittää edelleen
Siitä voisi ottaa elämälleen tarkoituksen

Kuin ilmakupla vedessä
niin kevyt, niin lyhytikäinen
on tämäkin tuumani
En halua enää ajatella mitään,
en halua vain olla
Lähden matkaan

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi mielenmaiseman matkakin tehdä hyvää.
Inhimillistä ja ymmärrettävää pohdintaa.
Tykkäsin runostasi!
 

Käyttäjän kaikki runot