Prologi

Runoilija Toukohärkä

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 1.5.2024
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 9:00

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Moneen veitikkaan suuntaa neuvovaiseen
voi reissulla törmätä
Lienee kuitenkin parempi pitää oma kurssi
ja syöksyä sanojen ryteikköön aarteenetsintään

Saappaat voivat reissun aikana vaihtua
Toivottavasti niissä ei ole pohjia,
muuten aito tuntuma katoaa

Sanojen meren rannalle
jätän pienet jalanjälkeni
Ne kasvavat vielä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiosti ajateltu.
👍pidin🙂
 

Käyttäjän kaikki runot