Sinun

Runoilija koodi11

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.1.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 0:51

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Kosketus kulkee selkärankaani pitkin
Hitaasti 
Hellästi
molemmat tiedämme
Mitä seuraavaksi

Lausun nimesi anellen 
Toistan ääneen
Sinulle vain kuuluvani
Odotan rangaistusta
Jonka ansaitsen

Enkä koskaan enää anna sinun odottaa
Toteutan heti kaikki käskysi
eikä kukaan muu koskaan
Saa minua koskettaa
olen täällä vain sinua varten

Hyvittäen kaiken
Hukatun ajan
ja turhautuneisuuden
Minä annan sinulle kokonaan
Kaiken sen
mitä minulla on annettavaa

Kutsu minua lutkaksi
Rakkaaksi
Tai käytä nimeäni
Aivan sama minulle
Kuulun ainoastaan sinulle
Olen mitä haluat
Annan mitä pyydät
Olen aina täällä

Jos vain annat minulle
mitä tarvitsen 

sinun sydämen


 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot