Tänä yönä halusin

Runoilija koodi11

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.1.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 0:51

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Kuuletkohan vielä ääneni
Sen särkyneen rakkauden
Joka palaa sisälläni
Halki ikuisuuden

Tunnethan vieläkin
Sen kaipauksen
Joka kerta toisensa jälkeen
kuljetti minut luoksesi

Muistathan yhä
kenelle oikeasti kuuluisin
Tiedäthän
vaikken voinut tehdä toisin
Olit silti aina kaikista tärkein

Minäkin vielä tiedän
Sinun kuuluvan toiselle
Ja myös sen
Ettei siltoja rakenneta
Tyhjyydelle

Silti tänä yönä
Halusin sinun muistavan
Kuinka paljon yhä
Sinua rakastan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa, rakkaus on ihanaa.
 

Käyttäjän kaikki runot