Olen silloinkin vielä täällä

Runoilija koodi11

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.1.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 0:51

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Katso kuinka lehdet liikkuvat
hennon tuulen mukana
Kuinka valo välkehtii niiden välistä
Värejä ja tuoksuja
Lämpöä ja kimallusta
Pieniä elämän ihmeitä

Tunnetko saman tuulen kasvoillasi
Lämmön sydämessäsi
Värit ja valot päivissä
Onnen elämässä 

Jos vastasit kyllä
Niin on hyvä
Minä voin seistä tässä kuistillani
katselemassa lehtien liikkeitä
ja valojen välkettä
Voin muistoilleni hymyillä
ja kun suljen silmät
voin nähdä
kuvan sinusta
ja hymystä 

Jos tulee päivä
ettet enää elämästä onnea löydä
Lähetä minulle viestiä
olen silloinkin vielä täällä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kuin tässä muisteltaisiin henkilöä, jonka kanssa ollaan oltu tekemisissä mutta nykyään toinen on jossain kaukana. Kaunis ja kesää hehkuva ihana runo!
❤️
Runossasi on haikea, onnellinen tunnelma.. Kuin tuulahdus menneestä kuin kaipaus tulevasta!✨ Pidän tästä todella ✨✨✨
❤️
 

Käyttäjän kaikki runot