Olenko tarpeeksi

Runoilija Turkoosi80

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi haluan kuulla sinun sanovan sen,
että olet kanssani onnellinen.
Kun en edes itse riitä itselleni,
ilman sinua jää vain kammottava tyhjyys sisälleni.

En riitä, en riitä.

Olen sokea kun katson itseäni,
ei iloa synny sisälläni.
Kerään vain ja kaikkialta etsin,
kunnes totuuden lopulta keksin.

En riitä.

Olen hermostunut,
jännittynyt katse vaeltaa.
Käännän kasvot alas mutten näe,
vartalossa rummuttaa.
Haluan siirtää silmäni sinuun,
mutta nolottaa.

Jos torjut mut mä häviän mun sydämen,
en ole sun arvoinen.
Voisinko katsoa sisällesi ja saada vastauksen.

Miksi en riitä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot