Rakkaus satuttaa,
rakkaus vituttaa,
miks on pakko rakastaa,
kun aina itseen satuttaa..
Joka paikkaa pakottaa,
särkee ja oksettaa,
en tahdo ketään rakastaa,
en tunteitani paljastaa...
Paperi edessä,
kynä kädessä,
tukahdutan tunteeni sinuun...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voimakasta tulkintaa.. Epävarmasta tilanteesta