Himmeässä kynttilän valossa sanoisin kuinka välitän,
käpertyisin vilttiin viereesi,
hipsuttaisin kättäsi,
pusuttelisin puhki,
kertoisin olen omasi,
kuuntelisin kuinka hengität,
en muuta joululta toivokkaan,
kuin olla sun kokonaan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanuus tää
Hyvää Syntymäpäevää,
onnea!
Suloinen runo! :) Hyvää syntymäpäivää! :)
Kauniita, kaihoisia ajatuksia on kynttilän valo herättänyt mieleesi ja toiveen ihanimmasta Joulusta, joka toivottavasti on toteutunut.
Mutta tänään kuitenkin..
**Ihanaa synttäri juhlintaa
--<-<@
ja punainen ruusu Sinulle**
Erittäin sulonen.. Pidän kovasti :)