Peilikuvan nainen hymyilee
kohentaa hiuksia
ja ryhtiä
Puhelimessa viesti
toinenkin
Ja vielä eräs...
Vastaus
kohentaa hiuksia
ja ryhtiä
Puhelimessa viesti
toinenkin
Ja vielä eräs...
Vastaus
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miljoonittain kiitoksia <3
Kommentit
miellyttävä yhteys antaa voimaa...
Sivut