no jo löytyi lootasta paperin jämä
kuulkaas tontut resepti tämä
miten saada lähes täydellinen Elviksen ääni
(yli pääni menee nämä ohjeet toisinaan kyllä)
no mikäs - äänellä se lintukin laulaa
miksei siis Elvis
vaan kaulaa ja kurkkua hoitaa pitää
siellä se sulosointu itää
ja onhan joulu toki laulujen aikaa
silkkaa sävelien taikaa
kaikaa siellä täällä jouluinen viisu
pliisukin jollotus
laulun mollotus
siitä viis
(siis jos ääntää riittää)
kiittää kuulija reseptistä tästä
mikä estää yrittämästä
villasukat viinaan kasta
pakasta vedä ylle uusi yöpuku
luku toinen on samanmoinen
ääntä kohti hunajat ja siirapit kisko
visko unta kaaliin
maaliin tästä päästyä
voi tontunkin korvat säästyä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
variksen äänellä johdatin
ohjeita kyll' noudatin
viinan kurkkuun lorautin
sukat vedellä kastelin.
Teinkö väärin kuitenkin
kun äänihuuleni kylmetin.
Ja tarkistan huomenna vielä
onko ohjeita siellä (tai täällä).
Kumarrus runoilijalle!
Sivut