Muistatko sen harmaan talon
siinä ratatien varrella
sen missä oli kolme piippua
ja villiviini seinällä
Muistatko sen pariskunnan
talon iäkkäät asukkaat
harmaapäinen mummo
suoraryhtinen vaari
Siellä pidettiin ikkunoita auki
aikaisin keväästä alkaen
haitarin ääni lauantaisin
ja jonkun hilpeä hyräily
He kulkivat jalkaisin
kauppaan ja postiin
asioita toimittamaan
käsikynkkää hellästi
Muistatko sen harmaan talon
siinä ratatien varrella
ja villiviinin seinällä
vieläköhan ne ovat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunnelmallinen nostalgiaa herättävä runo!!!
Hieno!!
Sivut