Pelastaja,
auttaa viimeisen vesipisaran valuessa hiekkaan
on ilmakupla hapen loppuessa syvyydessä
Helpottaja,
kertoo vastaukset oikeat
lämmittää kovimmilla pakkasilla
sammuttaa liekit tulirenkaan piirityksessä
Kyyneltenkuivaaja,
silmäkulmat ovat puhki kahdesti,
kaikkein kamalimpina aikoina
kaikkein rakkaimpina hetkinä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi