Rakas
anna anteeksi
jos
olen vaatinut
sinulta liikaa -
Väsyimme molemmat-
Portti valoon
on kuitenkin aina
auki -
Eheytyä,
rakentaa uutta-
Rakkaudesta.
Selite:
Kokoelmastani Per aspera ad astra!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi