Kun uhrit
loppuvat
niin
ettei enää
ketään voi
nöyryyttää,
hyväksikäyttää eikä
kiristää-
Tuloksena
ikuinen yksinäisyys-
Silmukka kiristyy
ja peilistä katsoo vain
halveksittava irvikuva-
Henkinen kääpiö!
Selite:
Runo narsismista! Kokoelmastani Per aspara ad astra!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi